MINDRAY uMEC- serija monitora

uMEC

Nova serija Mindray uMEC monitora vitalnih funkcija je dizajnirana kako bi zadovoljila svakodnevne kliničke potrebe i integrira se na lagan način u svakodnevni bolnički rad. U kritičnoj njezi, monitor je intuitivan u toj mjeri da vam olakša rad i omogućava pristup podacima kada i odakle želite. Baziran na plug-and-play modularnoj strukturi, funkcije uMEC monitora se mogu brzo podesiti vašim specifičnim kliničkim potrebama. Intuitivno sučelje s konfigurabilnim korisničkim modovima omogućava vam da uštedite vrijeme i poboljšate skrb za pacijente. Zahvaljujući žičnim i bežičnim mogućnostima povezivanja s centralnom stanicom, svi podaci s uMEC serije se mogu pregledavati sa stanice za sestre ili bilo kojeg monitora u mreži. Prikaz do 7 krivulja ovisno o broju parametara i pripadajućih numeričkih polja istovremeno. Ekran osjetljiv na dodir dijagonale 10,4 inča (26 cm).


• 3/5 kanalni EKG, s detekcijom aritmija, praćenjem ST spojnice
• Pulsni oksimetar (SpO2)
• Neinvazivno mjerenje tlaka (NIBP)
• Temperatura (TEMP)
• Respiracija (preko EKG elektroda, na odvodu I ili II)
• Pisač

Napajanje je iz mreže 220 V ili iz punjive Li-ion baterije. U paketu dolazi 1 litijska baterija koja omogućava autonomiju rada od 4 sata. Monitor dolazi s standardnim priborom za odrasle za svaku od opcija (3-žilni EKG kabel koji završava s štipaljkama, SpO2 priključni kabel i višekratni senzor, crijevo za tlak, manžeta za tlak, temperaturna sonda za kožu.


Saznaj više
MINDRAY iPM - serija monitora

iPM

Serija Mindray iPM monitora vitalnih funkcija je dizajnirana da zadovolji svakodnevne kliničke potrebe i integrira se na lagan način u svakodnevni bolnički rad. U kritičnoj njezi, monitor je intuitivan u toj mjeri da vam olakša rad i omogućava pristup podacima kada i odakle želite. U slučaju transporta pacijenta, monitor je lagan za nošenje i omogućava pouzdane performanse. Baziran na plug-and-play modularnoj strukturi, funkcije iPM monitora se mogu brzo podesiti vašim specifičnim kliničkim potrebama. Intuitivno sučelje s konfigurabilnim korisničkim modovima omogućava vam da uštedite vrijeme i poboljšate skrb za pacijente. Zahvaljujući žičnim i bežičnim mogućnostima povezivanja s centralnom stanicom, svi podaci s iPM serije se mogu pregledavati sa stanice za sestre ili bilo kojeg monitora u mreži. eGataway i HL7 mogućnosti omogućavaju spajanje monitora iPM na HIS/CIS sustavima. Alarmna svjetla na iPM monitorima su dizajnirana na jedinstven način i vide se iz 360 stupnjeva. Prikaz do 8 krivulja ovisno o broju parametara (do 4 krivulje s osnovnim parametrima) i pripadajućih numeričkih polja istovremeno.


• 3/5/12 kanalni EKG, s detekcijom aritmija, praćenjem ST spojnice
• Pulsni oksimetar (SpO2)
• Neinvazivno mjerenje tlaka (NIBP)
• Temperatura (TEMP)
• Respiracija (preko EKG elektroda, na odvodu I ili II)
• Modul s 2 kanala IBP-a

Napajanje je iz mreže 220 V ili iz punjive Li-ion baterije. Monitor dolazi s standardnim priborom za svaku od opcija (3/5-žilni EKG kabel, SpO2 kabel i senzor, crijevo, manžeta za tlak, pribor za IBP).


Saznaj više
MINDRAY ePM- serija monitora

ePM

EPM pruža izvrsno vizualno iskustvo, inteligentan rad, precizna fiziološka mjerenja, gladak tijek rada i sveobuhvatne mogućnosti povezivanja za zahtjevne bolničke postavke, kao što su Hitna pomoć, jedinice za oporavak, sub-akutne jedinice i opći odjeli. Na temelju kliničkog uvida, ePM je optimizirao tijek rada za podršku njegovateljima kraj kreveta, prelazeći dodirnim zaslonom za prebacivanje između uobičajeno korištenih funkcija i sučelja, omogućujući brzo i točno obavljanje kliničkih zadataka. Integrirani Platinum ™ MPM parametri i anti-smetnje osiguravaju izvrsnu preciznost i pouzdanost parametara. Smanjite lažne alarme pomoću CrozFusion ™ Inovativna analiza s više parametara može smanjiti lažne aritmijske alarme i promicati točnost otkucaja i puls.

Uređaji Mindray ePM mogu se povezati na CMS i eGateway putem žičane i bežične mreže, kao i međusobno povezivanje s elektroničkim medicinskim podacima drugih proizvođača (EMR) preko izlaza HL7 izravno.


Saznaj više
MINDRAY BeneVision N- serija monitora

BeneVision N

BeneVision N serija monitora je najnovija generacija Mindray monitora vitalnih funkcija. U njih je ugrađena najnovija tehnologija u praćenju vitalnih znakova pacijenata s inovativnim alatima za procjenu stanja. Modularni dizajn omogućava priključivanje preko 20 modula istovremeno s pouzdanim mjerenjima parametara. Familija BeneVison uključuje N12, N15,17, N19 i N22.)
Savršeno rješenje za hemodinamički nadzor, uz različite metode mjerenja, ICG, PiCCO, ScvO2, C.O., pruža i alat za sveobuhvatnu analizu - HemoSightTM. HemoSight se usredotočuje na proces hemodinamičkog liječenja i pruža odgovarajuće alate za svaku fazu.
Napredno modularno mjerenje regionalne oksigenacije tkiva - INVOS rSO2.
Volumetrijska kapnografija i metabolička mjerenja pomažu u procjeni adekvatnosti ventilacije i učinkovito određivanju postavke ventilatora. U svakoj točki skrbi, kao što su ICU, CCU, NICU, OR, PACU, ER, BeneVision N serija bolesnika, monitori uvijek pružaju odgovarajuće rješenje za ispunjavanje vaših kliničkih potreba za praćenjem stanja vašeg pacijenta bilo gdje, u bilo koje vrijeme, čak i na putu putem mobilnog uređaji. Izvrsnim transportnim rješenjem, monitor bolesnika BeneVision N Series donosi nesmetano radno i sigurno upravljanje podacima kroz cijeli postupak njege.

BeneVision zahtijeva manje vremena za rad i pomaže vam da brzo razumijete pacijentove varijable.


Pomoću HL7, monitor bolesnika serije BeneVision N može se izravno povezati s bolničkom kliničkom mrežom.BeneVision N12 može istovremeno pratiti više parametara i pored kreveta i tijekom transporta.
Sustav praćenja pacijenta Mindray uključuje opsežnu mrežnu prilagodljivost da se integrira s trenutnom mrežnom infrastrukturom bolnice, osiguravajući da su kritični podaci dostupni za donošenje kliničkih odluka - i da je integriran s podacima o pacijentu.
Mindray središnja stanica i eGateway dodatno poboljšavaju povezanost BeneVision-a s vašim kliničkim svijetom. Podaci o noćnim uređajima i drugi podaci kliničkih sustava dijele se kao potpora dijagnozi i kliničkim odlukama.


Saznaj više
MINDRAY BeneView T- serija monitora

BeneView T

Serija hemodinamskih monitora BeneView nudi širok spektar mogućnosti monitoriranja pacijenata za sve nivoe njege pacijenata te za sve bolničke odjele. S moćnom funkcionalnošću, fleksibilnom konfiguracijom i modularnim dizajnom, Beneview serija monitora daje osoblju koji skrbe o pacijentima više informacija nego oni trebaju kraj kreveta ili u transportu. Multi parametarski modul ima kapacitet pohranjivanja do 24-sata podataka i omogućen je kontinuitet između monitora tijekom boravka pacijenta. Zaslon osjetljiv na dodir (“Touch screen”) visoke rezolucije te korisnički definirano sučelje omogućuju iznimnu vidljivost podataka na monitoru i iskoristivost potrebno za sve vrste primjene. Dodatno, BeneView omogućava iznimnu vrijednost kao što je ekstenzivna pohrana podataka, podržavanje nezavisnog dodatnog zaslona i softver za upravljanje podacima.


• Zaslon TFT u boji osjetljiv na dodir.
• Konfiguriran za korištenje na novorođenčadi, djeci te odraslima.
• Podržano do 3 “slave” ekrana za odvojeni pregled.
• Podržano do 13 mjesta za module za fleksibilnu konfiguraciju.
• Multi parametarski modul s mogućnošću pohranjivanja do 8 sati podataka kod transporta pacijenata.
• Osnovna konfiguracija uključuje glavnu jedinicu + multi parametarski modul (3/5 kanala EKG s Mortarinim algoritmom, SPO2, Temp, NIBP).
• Korisnički prilagodljivo i konfigurabilno korisničko sučelje.
• Moćan pregled podataka.
• Mrežno povezivanje žično putem Etherneta.
• Mogućnost povezivanja s centralnom monitorskom jedinicom (CMS-om).
• Napajanje: 2 punjive Li-ion baterije, autonomija 2 h, punjenje 6h maksimalno.
• Konfiguracija uključuje 3-kanalni termalni pisač brzine 25 mm/s, 50 mm/s.

U svakom trenutku moguća nadogradnja dodatnih modula koji pokrivaju sljedeće parametre: 2xIBP, 12-kanalni EKG, dvostruki IBP, mjerenje CO, mainstream, microstream ili sidestream mjerenje CO2, Auto –ID mjerenje anestetičkih plinova s O2/CO2/N20, BIS modul, ICG modul, modul za mjerenje respiratorne mehanike.

Konfiguracija uključuje standardni pribor za pojedinu opciju: 3/5 kanalni EKG kabel, SPO2 kabel i senzor za odrasle, NIBP manžeta i crijevo te temperaturna sonda.


Saznaj više
MINDRAY BeneVision CMS - centralna monitorska jedinica

BeneVision CMS

Mindray BeneVision Centralni sustav za praćenje je snažno i skalabilno rješenje koje omogućuje kontinuirani nadzor u stvarnom vremenu preko velikih i malih mreža. Sustav može prikazati podatke o pacijentu s mrežnih monitora, s bežični transportnih rješenja i telemetrijskih odašiljača - do 1200 uređaja širom bolničkog poduzeća, lokalno i na daljinu. Središnja stanica BeneVision također čini informacije dostupne izvan središnje stanice ili centraliziranog sustava za praćenje putem distribuirane BeneVision View Station i radne stanice, pa čak i pametnih telefona radi optimizacije kliničke produktivnosti. Dvosmjerna komunikacija s ADT i EMR rješenjima pojednostavljena je s Mindray integracijskim mehanizmom eGateway.

Troslojna mrežna infrastruktura omogućuje fleksibilnu kombinaciju centralne jedinice, pregledne stanice i radne stanice koja omogućuje vlastitu mrežu za praćenje koja može prihvatiti 1200 bolničkih uređaja.
Uređaji mogu biti u kombinaciji ožičenih, bežičnih i telemetrijskih odašiljača na bilo kojoj postaji. Po dva 19'' TFT LCD zaslona i zasloni osjetljivi na dodir, svaki može istovremeno prikazati 16 pacijenata. Svaka stanica podržava do četiri zaslona. Podrška prikaza za do 64 kreveta po stanici. Podržava sve monitore za pacijente Mindray, uključujući BeneVision N seriju i TM80 telemetriju. Podržava do 240 sati full disclosure grafika. Povijesna baza podataka o pacijentima omogućava pregled podataka za do 20 000 otpuštenih pacijenata. Opcije dokumentacije uključuju mrežni pisač i dvostruki snimač tragova. Povezivanje sa sustavima upravljanja EKG-om za 12-vodična EKG izvješća. Spajanje na eGateway za centralizirani HL7 IHE PCD v2 izvoz. Klinička mobilnost podržana sučeljem pametnog telefona.


Saznaj više
MINDRAY Hypervisor VI - centralna monitorska jedinica

Hypervisor VI

Centralna monitorska jedinica Hypervisor VI omogućuje prikupljanje podataka preko telemetrije te LAN ili WLAN mreže. Sustav podržava 32 monitorirana pacijenta, mogućnost proširenja do 64 monitoriranih pacijenata. Sustav se odlikuje pojednostavljenim menijem te pojednostavljenim korištenjem. Dvosmjerna komunikacija s Mindray monitorima. Postoji velika mogućnost spremanja podataka (valnih oblika i numeričkih podataka).

Za jednog pacijenta moguće pohraniti: 72 h valnih oblika u potpunom pregledu (Full Disclosure), 240 h grafičkih trendova, 720 zabilježenih alarma, 20000 podataka o povijesti pacijenta. Postoji kasnija mogućnost spajanja na BIS (Bolnički informatički sustav) putem HL7 sustava. Sustav podržava dualni monitorski sustav (2 monitora) gdje može biti prikazano do 64 pacijenta.


Saznaj više
MINDRAY TM80 - telemetrijski sustav

TM80

Kompaktan, moćan, izdržljiv i jednostavan za upotrebu, BeneVision TM80 dizajniran je tako da zadovolji telemetrijske kliničke potrebe u različitim bolničkim postavkama, kao što su: u pokretu, tijekom transporta, izvan jedinice ili čak u kupaonici. Ne veći od pametnog telefona, BeneVision TM80 omogućava skrbnicima skrb o pacijentima u ambulanti unutar bežične mreže. Pomaže u znatnoj mjeri poboljšati sigurnost pacijenta i radnu učinkovitost njegovatelja. BeneVision TM80 pametni je telemetrijski monitor za pacijente koji u stvarnom vremenu pruža točna i neprekidna mjerenja EKG-a, respiracije, SPO2 i NIBP. Ne trebate biti usidreni u krevetu, pacijenti će uživati u boljem i sigurnijem iskustvu s BeneVision TM80.

BeneVision TM80 podržava dvosmjernu komunikaciju sa središnjom stanicom, što pomaže u pojednostavljivanju kliničkog tijeka rada, te na taj način štedi vrijeme i poboljšava učinkovitost. Rotirajući ekran prikazuje duži valni oblik EKG-a u pejzažnom režimu i veći broj vitalnih znakova u portretnom načinu rada, što pacijentovim podacima postaje lako dostupno negovateljima s jednostavnim upravljanjem. Značajka Device Location može pomoći bolnicama da pronađu nedostajuće BeneVision TM80 uređaje i lako pronađu svoje pacijente. Ugrađeni alarm aktivirat će se kad pacijenti izađu iz definiranog mrežnog raspona.


Saznaj više
MINDRAY VS600- serija monitora

VS600

Zaslon super visoke razlučivosti pruža svijetao i jasan prikaz. Teži manje od 1,7 kg, njegova lagana izvedba pruža visoko pokretno rješenje vitalnih znakova. Super Li-ion baterija omogućuje neprekidno nadgledanje više od 22 sata. Pouzdano mjerenje temperature te brzo očitavanje temperature.
PI (Perfusion Index) pruža pružateljima skrbi pouzdanost mjerenja SpO2.


Saznaj više
MINDRAY VS900- serija monitora

VS900

LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem od 8,4 "pruža jasan prikaz. Opcijski dodirni zaslon s intuitivnim sučeljem, zajedno s okretnim gumbom pružaju izvrsnu upotrebljivost. Dodatni skener barkoda omogućuje brzo prihvaćanje i unošenje ID-a pacijenta. Ručni, automatski i prilagođeni načini praćenja NIBP savršeno su prikladni za različite kliničke primjene. PI (Index indeks perfuzije) mjerenja SpO2 može voditi skrbnike da pronađu najbolji položaj za mjerenje. Također je vrijedan pokazatelj za promjenu zdravstvenog stanja novorođenčadi. Višestruke mogućnosti termometra uključuju Mindray SmarTemp termometar i Exergen TemporalScanner. Provjera mjesta i kontinuirano nadgledanje bez podešavanja načina praćenja pojednostavljuje praćenje raznolike populacije bolesnika. Pohranjuje do 5000 mjerenja pacijenata.

VS-900 može se lako povezati s EMR (Electronic Medical Records) sustavom putem Mindray-ovog moćnog eGateway-a, i putem WiFi ili žičane veze. Ovo rješenje će drastično pojednostaviti tijek rada automatiziranjem prikupljanja kliničkih podataka i ADT postupaka, kao i pregledom podataka i izvješćivanjem praktičnijim za vrijeme pacijentovog boravka.


Saznaj više